Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Τελικά τι υπαρχή να σταματήσει την ισοπέδωση και την υποβάθμιση στο νησί μας


Καμιά αντιπολίτευση καμιά αντίθετη φωνή ρε πατριώτες δεν υπαρχή ?
Όλα πάνε καλά στο τόπο που μεγαλώσαμε?
Και που έχουμε υποχρέωση να παραδώσουμε στα παιδιά μας ...

Λίγες μόνο ώρες πέρασαν που είχαν έρθει οι βουλευτές της β. Πειραιά που κάλεσε ο δήμαρχος δήθεν για τα προβλήματα του νησιού .
Ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπαν ο κ. Διαμαντήδης  ότι τα ιχθυοτροφεία θα κάνουν καλό στο νησί μας …
Όχι ρε μάγκες  η Σαλαμίνα δεν τρώει άλλο από το παραμύθι  σας  και μάλιστα με  τις ευλογίες του δημάρχου?
Ενός δημάρχου δεξιοτέχνη αφού κατάφερε και έκανε τους πάντες να μην ασχολιέται κανείς με τον ΑΓΓΕΛΟΥ και το νταμάρι του που λίγο καιρό πριν  είχε ξεσηκώσει τους πάντες και τα πάντα  .
Αλήθεια ρε πατριώτες αν θυμάμαι καλά υπήρχαν δυο περιβαντολλογικοι σύλλογοι στο νησί  βέβαια για τον έναν ξέραμε το ότι δεν θα πολύ ενδιαφερόταν αλλά….
Για τον άλλον τον τόσο σπουδαίο  με τα επαναλαμβανόμενα δελτία τύπου
 που είναι  το προεδρείο του έχει κάτι να φοβηθεί  γιατί σιωπά …..
εμείς έστω και μόνοι να μείνουμε στο νησί θα παλέψουμε με όσο και όσες δυνάμεις μπορούμε περιμένουμε και από άλλους αντιδράσεις για το περιβάλλον…
katerinoyla  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς γνωρίζεις μόνο την μία όψη του νομίσματος, διότι διαφορετικά θα ήξερες ότι υπάρχουν άτομα που ούτε έχουν αλλάξει ούτε έχουν κάνει πίσω. Ενδιαφέρονται να εφαρμόζονται οι νόμοι, να προστατεύεται το περιβάλλον και να υπάρχουν οι συνθήκες για την ανάπτυξη στο νησί μας. Αυτοί κάθε μέρα τρέχουν χωρίς να βγάζουν ανακοινώσεις στον τύπο. Να είσαι σίγουρη πως εάν εφαρμοστούν οι νόμοι κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους από τις λαμογιές και κάποιοι άλλοι θα πεινάσουν γιατί θα τους κοπεί η επιχορήγηση.
Μην περιμένεις από συλλόγους και πολιτικούς τίποτα να γίνει. Κακώς αναζητάς σε αυτούς ευθύνες. Τους ανεβάζεις και το εκμεταλλεύονται για προσωπικό όφελος. Στήριξε όσους ζητάνε να εφαρμοστούν οι νόμοι. Έτσι το όφελος είναι εξασφαλισμένο για όλη την κοινωνία.