Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Μπράβο κ. Σοφρά έπρεπε να πας εκεί που σε έστειλε ο λαός της Σαλαμίνας για να κάνεις αντιπολίτευση. Γιατί σαν δήμαρχος είχες άλλες ασχολίες ΤΏΡΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ;

Εγκληματική Αδιαφορίας της Δημοτικής Αρχής σε θέματα Περιβάλλοντος.

Δελτίο  τύπου

Η αδιαφορία της σημερινής δημοτικής αρχής, για τα πραγματικά προβλήματα του τόπου, για τα πραγματικά προβλήματα περιβάλλοντος είναι πασιφανής. Το ενδιαφέρον  της και η δράση  της είναι συνάρτηση των ωφελειών και της προβολής που μπορεί να έχει είτε  σε προσωπικό επίπεδο είτε  σε πολιτικό, πώς μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η παντελής αδιαφορία της  για την πρόληψη ή την προστασία έναντι των πυρκαγιών όταν:

·         Το υπ. Προστασίας του Πολίτη έχει εμβάσει το ποσό των 50.000 Ευρώ  για λήψη μέτρων  πυροπροστασίας.
·         Το  Δ.Σ μετά από συζήτηση Προ Ημερήσιας Διάταξης που προκάλεσε ο τέως Δήμαρχος κος. Σοφράς , αρχάς Αυγούστου, ενέκρινε την  ανάθεση του έργου.
·         ΄Εχουν ξεσπάσει τόσες πυρκαγιές σχεδόν σε όλο το πλάτος του νησιού και μάλιστα σε δυο -  τρις  περιπτώσεις πιθανή αιτία είναι το πέταγμα τσιγάρου.
΄Ολοι οι δρόμοι  του οδικού δικτύου,  είτε κεντρικού είτε περιφερειακού και στα δυo  τους άκρα (πρανή)  είναι καλυμμένοι από χορτάρι,  έτοιμο εν είδη πυρίτιδας να αναφλεγεί  με το πρώτο αποτσίγαρο που κάποιος ασυνείδητος περαστικός θα πετάξει. Δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία, το έγκλημα θα είναι μεγάλο , όμως θα έχει συντελεστεί, το δάσος θα έχει χαθεί, περιουσίες θα έχουν καταστραφεί, ποιος πραγματικά θα ικανοποιηθεί με το ότι θα αποδοθούνε ευθύνες ; πραγματικά κανένας σώφρον πολίτης.
΄Εστω και την τελευταία στιγμή  προκαλούμε τη δημοτική αρχή να προβεί άμεσα στη ανάθεση του έργου καθαρισμού των πρανών των επίφοβων δρόμων, ώστε αφενός να καλύψει και το ένταλμα που τους έχει χορηγηθεί, διότι διαφορετικά θα πρέπει να επιστρέψουν τα χρήματα που έχουν σταλεί για το σκοπό αυτό, αλλά και αφετέρου ένας μεγάλος κίνδυνος καταστροφής του περιβάλλοντος να αποφευχθεί.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τότε έτρωγε αυτός, τώρα τρώνε ο Γρήγορης και ο Σταμάτης δεν τρέπονται στην δημαρχεία με τα καμώματα του δήμαρχου και του σιχαμένου που κουβαλά μαζί του

Ανώνυμος είπε...

Βαθιά συγκινημένος ο δήμαρχος έρχεται να ευχαριστήσει με σύντομη ανακοίνωση του τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στα «ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2011». Με την ευκαιρία δε να κάνει και την κατάπτυστη μικροπολιτική του ότι τάχα το νησί μας έμενε στην αφάνεια όλα αυτά τα χρόνια.
Σε λίγο θα μας πει πως το νησί μας δεν έχει ιστορία προέρχεται από παρθενογένεση κι ευτυχώς που μας τον έστειλε ο Κύριος να το αναδείξει. Κανένας άξιος κατά την γνώμη του δήμαρχος δεν πέρασε όλα αυτά τα χρόνια.
Σωστά μπορεί τελικά να χει και δίκιο, όταν ο λακές του με εντολή του μας αποκαλεί την γλάστρα του βασιλικού και καθόμαστε και τον ακούμε… χωρίς να του σπάμε το κεφάλι, καλά να πάθουμε κι όχι μόνον αυτό, αλλά υπάρχουν παρόλα ταύτα Σαλαμίνιοι που ετοιμάζονται να του δώσουν και σήμερα μετά απ’ όλα αυτά πολιτική κάλυψη με την προσφορά μιας έμμισθη θέσης, ω ποίος ξεπεσμός πατριώτες. Περιμένουμε τον ξοφλημένο στην γωνία είναι θέμα ημερών και αυτή την φορά τα «γαλόνια» του δεν θα τον σώζουν ούτε τα γλειψίματα των υποτακτικών του στον δήμαρχο στα δημοτικά συμβούλια. Ο κόσμος της Σαλαμίνας ξύπνησε και να είναι βέβαιοι πως θα τους περιμένουμε στην κάλπη.

Ανώνυμος είπε...

Νικολάκη θυμάσαι; Ποιο ήταν το πρώτο που σας μάθαιναν στην Ευελπίδων;
Αξιοπρέπεια, το θυμάσαι;;;;;;;;;;;;;;;
Τώρα ετοιμάζεσαι να κάνεις την «υπέρβαση» όπως λες κι αφού πρώτα τα βρήκες στον μισθό με τον Τσάβες αποχώρησες κι άφησες πίσω σου διαπιστευτήρια της αφοσίωσης σου, δυο γλύφτες που σε κάθε συμβούλιο με το γλύψιμο τους στον δήμαρχο επιβεβαιώνουν την αφοσίωση σου.
Αλήθεια το πιστεύεις ή τα χεις χάσει τελείως πως θα κάνεις αντιπολίτευση εκ των έσω όπως διατείνεσαι; Έχεις δει πολλούς δοσίλογους να αγωνίζονται ενάντια στον κατακτητή; ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΠΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!
Θέλω να πιστεύω πως θα το σκεφτείς διπλά, δεν πιστεύεις την ξευτίλα σου έτσι και βάλεις τελικά υποψηφιότητα για συνήγορος του δημότη. Θα γελάνε ακόμα και τα κάδρα στο δημαρχείο, τα γιούχα θα σε συνοδεύουν στο διηνεκές.
Όχι στον βωμό του χρήματος δεν θυσιάζει κανένας Έλληνας αξιωματικός όσο άκαπνος κι αν είναι την αξιοπρέπεια του

Ανώνυμος είπε...

Εγω ο ξενος που σ’ αγαπησα πολύ
Κι’ απ’ το φιλι σου εχω πικραθει
Θα φυγω σαν ένα πουλι κυνηγημενο
Ξενος για παντα ξενος

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά; Θα μας πει κάποιος τι έγινε σήμερα στον δήμο μας; Κυκλοφορεί η φήμη ότι έπεσαν και πολλές μάπες, αληθεύει ή είναι ράδιο αρβύλα; Θα μας ενημερώσει κάποιος;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ΜΙΟΣ ΣΗΜΙΑΚΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ....

Ανώνυμος είπε...

που είσαι ρε Δερτούζο και μας έλειψαν τα μακροσκελή και εμπεριστατωμένα σχόλια σου από το Σάββατο έχουμε να σε δούμε. Θα σε παρακαλέσω όταν φεύγεις ταξίδι να παίρνεις μαζί σου το λαπτόπι να μην σε στερούμεθα αγόρι μου φιλάκια ΧΧΧ

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη προσφορά από τον σύλλογο μηχανικών Σαλαμίνας προς τον κ. Δερτούζο ένα σύγχρονο lap topi μάρκας “spyro-2011” για να το παίρνει μαζί του στα ταξίδια με δωρεάν σύνδεση ιντερνέτ “tsaves” για ένα χρόνο ώστε να μην χάνει την επικαιρότητα στα σχόλια των αναρτήσεων

Ανώνυμος είπε...

Επί του πιεστηρίου, μόλις δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Λουκά Παπαδήμο ο Καπετανάκης να δεχτεί την θέση του υπουργού οικονομικών σε αντικατάσταση του Βενιζέλου.
Έμαθε την εκπληκτική πορεία του στον δήμο Σαλαμίνας που των οδήγησε εκτός των οικονομικών του αδιεξόδων, (πρώτη φορά καταθέτει ο δήμος σωστό προϋπολογισμό χωρίς ούτε ένα αθροιστικό λάθος!!!) αυτά είδε ο τεχνοκράτης πρωθυπουργός, έριξε τα μπινελίκια της ζωής του στον Βενιζέλο σήκωσε το τηλέφωνο και πήρε τον Γρηγόρη.
Γρηγόρη προχώρα σε θέλει όλη η χώρα.

Ανώνυμος είπε...

Νοσταλγική Κουλουριώτικη βραδιά
Βράδυ της 25ης Νοέμβρη, στην γνωστή ταβέρνα «ΚΑΡΝΑΓΙΟ» της Σαλαμίνας. Η παρέα μεγάλη, το τραπέζι τοποθετημένο «τραβέρσα» στην μέση του μαγαζιού για να τους χωρέσει όλους. Ήταν, πρώην αρχηγοί, ανώτατος αξιωματικός, καπετάνιοι, καθηγητές, μηχανικοί, αλλά κι άλλοι θαμώνες όλοι γνωστοί Κουλουριώτες.
Στην μεγάλη παρέα για διασκέδαση των συνδαιτυμόνων συμμετείχε το «ΚΟΥΑΤΡΟ ΚΙΘΑΡΑ», έτσι το ονομάσαμε αυτό το βράδυ με τους τροβαδούρους κιθαριστές:
Παναγής Καπετάνιος, Κώστας Φαρμάκης, συνεπικουρούμενοι από τον Οδυσσέα Κουτσούκο, ο τέταρτος ήταν ο καπταν Μιχάλης ο Δελημιχάλης, ο οποίος ήταν και η έκπληξη της βραδιάς, διότι εμείς τον ξέραμε για ΣΟΛΙΣΤ του μπουζουκιού, αλλά τα μαγικά του δάχτυλα και η παράξενη σε σχήμα κιθάρα έδιναν μια ξεχωριστή νότα στην μουσική.
Ρεπερτόριο που θα το ζήλευαν πολλοί επαγγελματίες, άρχισαν με τραγούδια της δεκαετίας του 50 και τέλειωσαν με τα τελευταία σουξέ. Τραγούδησαν Πολυμέρη – Γούναρη – Παναγόπουλο – Βέμπο – Δανάη – Βαμβακάρη – Τσιτσάνη – Παπαϊωάννου – Μπαγιαντέρα – Μητσάκη – Ζαμπέτα – Θεοδωράκη – Ξαρχάκο – Καλδάρα και πολλούς άλλους.
Quest Star της βραδιάς ο δήμαρχος κ. Γιάννης Τσαβαρής εθεάθη περί τα μεσάνυχτα, σαν τον κομήτη του Χάλεϊ, παρέμεινε μόνο για λίγα λεπτά στην μεγάλη παρέα και απεχώρησε.
Υ.Γ.: Για τους καχύποπτους, σημειώνω και πιστεύω ότι η παρουσία του Δημάρχου ήταν τυχαία και ότι το panel, δεν ήταν στημένο από κάποιον, αλλιώς οι συμμετέχοντες στην παρέα θα θεωρούνταν γλάστρες του Δημάρχου.
Παράκληση για δημοσίευση

Ανώνυμος είπε...

*.˛.°★。˛°.★** σε 13 ημέρες Χριστούγεννα *★* *˛.
˛ °_██_*。*./ ♥ \ .˛* .˛.*.★* *★ 。*
˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫\*˛.* ˛_Π_____. * ♥ ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬..
♥ Ρε αφήσατε τα μίση και πιάστε το… δημαρχιλίκη!♥

Ανώνυμος είπε...

Ρε αρχιαπατεώνα Φώτη Μπλατσούκα που σε έχει με το μήνα ο Τσαβαρής για να σπιλώνεις τους αντίπαλούς του, δεν ξέρεις ότι ο διαχειριστής του PALOUKIA PRESS είναι ο Παπασάβας; Εσύ δεν ήσουνα στον συνδυασμό του που τακιμιάσατε με τον Τσάβες για να μείνετε στην κούρσα μέχρι τις εκλογές για να φρενάρετε την Νάννου ώστε να βγεί ο Τσαβαρής; χαράμι να σας γίνουν και οι μεζονέτες που πήρατε και τα πηγκουϊνια που βάλατε στην τσέπη.
Ο κόσμος όμως τα ξέρει όλα αυτά, γιαυτό σας έχει φτύσει, και σένα και τον Παπαράβα.