Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ο Λαγός άλλαξε στρατόπεδο ?

 








Αυτή τη στιγμή  ο κ.Παπασάββας συνοδεύει τον δήμαρχο Σαλαμίνας στην Κύπρο.....


Μιας και είναι Κύπριος  να μην χαθεί….. μοναχός ο κ. Τσαβαρής  αρεεεεε καρμίρη Όμηρε ξεβρακώθηκες και εσύ!!!  μόνο πάρε τα μούτρα σου να ξανακατεβείς για λαγός!!!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα ρε Ομηρε, και χαράμισα την ψήφο μου!

Ανώνυμος είπε...

Ας όψονται εκείνοι που τον στήριξαν. Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει κάποτε σε ποιόν δίνει την ψήφο του. Γιατί όπως αποδείχθηκε η ψήφος που παίρνει κάποιος γίνεται αντικείμενο διαπραγμάτευσης για δικό του όφελος.

Ανώνυμος είπε...

Οι κωλοκύπριοι του κερατά;
Ηλθαν εδώ, τους δόσαμε θέση στο γυμνάσιο και στους δύο,ενω η κουμπάρα μου περιμένει ακόμα, 20 χρόνια στο ακουστικό, για να διορισθεί.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, μόλις τελείωσε το Λύκιο ο γιός τους, χωρίς σπουδές, χωρίς τίποτα, τον βάλανε στο Κτηματολόγιο. Και μας τα παιδιά μας με σπουδές και πτυχία μένουν χωρίς δουλειά. Ουστορόντο διάβολο κοπρίτη.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί μωρή κουφαλίτσα πρώτα να τσεκάρεις και μετά να τα σηκώνεις τα σχόλια τίποτα όμως δεν θα σε γλυτώνει απ΄ τον θυμό του Όμηρου

Ανώνυμος είπε...

Mετά από τόσα χρόνια, τώρα τον πήρατε είδηση τι κουμάσι είναι;
Τώρα πήρε τον Δήμαρχο από το χεράκι (έτσι νομίζει), για να τον πάει στο δεξιοχουντικό αρχηγό του, τον Αναστασιάδη για να πουλήσει μούρη προεκλογικά. Αλλά ο δήμαρχος επειδή την ψιλιάστηκε την δουλειά και για να μην εκτεθεί σε προεκλογική περίοδο στην Κύπρο, θα επισκεφτεί και το Προεδρικό αλλά και το Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο και θα έχει συναντήσεις και με δημάρχους του νησιού.
Εάν εσύ Όμηρε είσαι μια φορά πονηρός και ήθελες να εκθέσεις τον Δήμαρχο, ο Δήμαρχος από ότι κατάλαβες είναι πιο πονηρός από εσένα και ξέρει να φυλάει τα νότα του. Α, ρε κατακαημένε όλοι σε έχουν πάρει είδηση τι κυπραίϊκο γαϊδούρι είσαι.

Ανώνυμος είπε...

καταλαβα ποια εισαι και σχολιαζεις ασχημα τον φιλο μου τον ομηρο για αυτο το λογο ο υπευθυνος του blogger να λαβει τα μετρα του και να εφαρμοσει τα νομιμα η κυρια αυτη γυριζει παντου και γραφει ταιδια αυτο το επιπεδο εχει το κακο ειναι οτι δουλευει και στο δημο και διοριστηκε και επι μακρη ντροπη σου κυρια μου και με κυπριεσ να μην κανεις παρεα αφου δεν τους εκτιμασ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠακαουκα πρεπει να ντρτεπεσαι με αυτα που λες για ομηρο σε πηραμε χαμπαρι οτι εισαι εσυ ελεος και ντροπη σου εχεις καταντησει κατινα ΠΑΨΕ ΠΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙς ΞΕΦΥΓΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε με τα συνεταιράκια, γυρίσανε;

Ανώνυμος είπε...

Οχι, πήγανε στη Λιβύη για να επιδόσουνε ιδιοχείρως στον Καντάφι το καταδικαστικό ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου, μπας και σταματήσει τους βομβαρδισμούς.
Α! ρε σανίδα που θέλουνε μερικοί εκεί μέσα.
Ο κάθε πικραμένος ή το κάθε βλήμα για να μην πω τίποτα άλλο, πετάει και μια πρόταση-μπαρούφα, είτε αυτή λέγεται ψήφισμα, είτε λέγεται βράβευση, είτε λέγεται ανακήρυξη επίσημης αργίας και οι άλλοι, τι να κάνουνε την ψηφίζουνε, για να μην χαρακτηριστούνε
αντιδραστικοί.