Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

“S.O.S” “ΑΜΕΣΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ”

Κατά τα λεγόμενα την αρμόδιας εταιρίας που ανέλαβε την μελέτη για την στατικότατα του παλαιού δημαρχείου  και  πάντα σύμφωνα με πληροφορίες μας το παλαιό δημαρχείο έχει σοβαρό πρόβλημα στη στατικότατα του .  
 Εμείς ρωτάμε τον κ. δήμαρχο αφού δήλωσε στο δημοτικό συμβούλιο ότι   για το κτίριο, το κόστος για   την αναθεμελίωση  του είναι πάρα πολύ μεγάλο και  κατά τα λεγομενά θα προβεί σε οικονομικότερη  λύση ,στην λύση της κατεδάφισης   .
 Γιατί αφού υπάρχει ο κίνδυνος της στατικότητας  κ.Τσαβαρή δεν εκκενώνεται άμεσα το κτίριο και να προβείτε στην κατεδάφιση ?
Γνωρίζεται ότι καθημερινά εισέρχονται πάνω από 250-300 άτομα από τους συλλόγους που στεγάζονται και από τα καταστήματα του κτιρίου?

Αλήθεια  γιατί ?

 Εμείς  ρωτάμε μήπως  «το γραφείο – κατάλυμά  σας» που θέλετε να φτιάξετε  είναι για προσωπική χρήση , μιας και στην Σαλαμίνα έχετε μόνο εξοχική κατοικία ?

Ή  θα περιμένετε το 2020  (που εσείς εξομολογηθήκατε στην Κυπριακή αντιπροσωπία στις Βρυξέλες) να είστε δήμαρχος  και να υποδεχτείτε  της ξένες αντιπροσωπίες για τις εκδηλώσεις στο νησί μας ως πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης    «στο γραφείο - κατάλυμά σας  στο κέντρο»   ως  βέρος Σαλαμίνιος  .
 Όλα αυτά χρίζουν απαντήσεων κκ.  Τσαβαρή

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η απάντηση είναι μία μη πιστεύετε τον ΨΕΥΤΗ, ποιός ήταν στις Βρυξέλες να τον ακούσει, το παραμύθι πάει σύννεφο δράκο δεν έχει όμως.

Ανώνυμος είπε...

Άμεση εκκένωση για να φτιάξει νέο δημαρχείο ο λατόμος. Εσύ Σαλαμίνιε ύστερα πίστευε τον κάθε ειδικό δημοτικό σύμβουλο και δημοσιογράφο. Άλλοι θα πάρουν τις μίζες.

Ανώνυμος είπε...

Ξαναψηφίστε Τσαβαρή.

Ανώνυμος είπε...

Για όνομα του Θεού. Αφού κανένας δεν παραπονέθηκε πώς του ήλθε να βάλει ξένη τεχνική εταιρεία να κάνει μελέτη για την στατικότητα του κτιρίου; Γιατί δεν ζήτησε από τους Μηχανικούς του Δήμου ή από τον σύλλογο των Μηχανικών Σαλαμίνας να κάνει την μελέτη, έστω κι αν είδε το κτίριο στον ύπνο του να κουνιέται;
Ποιόν νομίζει ότι κοροϊδεύει;
Δημοτικοί Σύμβουλοι, αντισταθείτε με πείσμα στις παραλογίες και τα καμώματα του δημάρχου, γιατί όλα αυτά παραπέμπουν στην μίζα.

Ανώνυμος είπε...

Λαμπαδάρης Σταμάτιος του Αποστόλου. Τον ξέρει κανείς ρε παιδιά;
Αυτόν προσέλαβε ο δήμαρχος ως Ειδικό Συνεργάτη για τεχνικά θέματα με μηνιαίες απολαβές 3.000 ευρώ μαζί με τα επιδόματα.
Δηλ. ο κύριος αυτός θα μας στοιχίσει 150.000 ευρώ την τετραετία.
Χαλάλι του, αλλά με τρώει η περιέργια ρε παιδιά ποιός είναι αυτός. Είναι μηχανικός, είναι εργολάβος, τι είναι τέλος πάντων; Δεν θα πρεπε η ειδικότητά του να αναφέρεται στην απόφαση του δημάρχου; Ρε, μπας και είναι αυτός που έβαλε ο δήμαρχος να γνωμοδοτήσει ότι στερείται στατικής επάρκειας το παλιό δημαρχείο και ότι απαιτούνται 400,000 ευρώ είτε για να αποκαταστήσουν φευ! την στατική επάρκεια, είτε για να το γκρεμίσουν και να φτιάξουν στη θέση του 1 διωροφάκι της πλάκας; Οπότε σου λέει, διαλέξτε και πάρτε. Εγώ πρέπει να χρεώσω 400.000 ευρώ γιατί τόσες είναι οι ανάγκες του. Ρε πού μπλέξαμε;
Και έπειτα, καλά, αν ήθελε κάποιον Τεχνικό Σύμβουλο, κανείς Σαλαμίνιος μηχανικός δεν είναι ικανός;
Και γιατί τη γνωστοποίηση ενδιαφέροντος για πρόσληψη τέτοιου συμβούλου την δημοσίευσε μόνο σε εφημερίδα του Νομού Αττικής, όπως λέει;
Εδώ για ψύλλου πήδημα χρησιμοποιούνε όλα τα μέσα ενημέρωσης Τοπικό Τύπο, φεϊγ-βολάν, blogs , κλπ. Για μία τέτοια σοβαρή και έμμισθη θέση γιατί δεν κάνανε το ίδιο, αλλά την περάσανε στα μουλωχτά;
Καλά είχε πεί κάποιος πριν λίγο καιρό ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.!!!

Ανώνυμος είπε...

Μετά την έκδοση της απόφασης του εκλογοδικείου που κύρηξε έκπτωτη την κα Λούλα Καραγιάννη λόγω παράνομης συμμετοχής της στο ψηφοδέλτιο του Τσαβαρή, ο κος Δήμαρχος, την προσέλαβε ως Γενικό Γραμματέα του δήμου με το ποσό των 48.000 ευρώ ετησίως.
Οι απολαβές της ανέρχονται στο ποσό των 4.000 ευρώ το μήνα, διότι εκτός από το μισθό της, λαμβάνει επίδομα εορτών και αργίας, οικογενειακή παροχή και έξοδα κινήσεως τα οποία αναγράφονται σε άλλο κωδικό αριθμό του προϋπολογισμού του δήμου.
200.000 ευρώ θα μας στοιχήσει η κυρία αυτή στην τετραετία.
Λυπηθείτε την και ξαναψηφίστε την, αδέλφια, για να σώσει τη Σαλαμίνα.

Υ.Γ. Οι 30.801,60 ευρώ που αναφέρονται στην απόφαση δημάρχου, είναι ο μισθός για την διάρκεια των 8,8 μηνών του 2011 δηλ. χωρίς τα αναφερθέντα επιδόματα.
Να την χαιρόμαστε!!!

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα δεν αρχίσανε, τι φαγοπότι είναι αυτό;
Μην ξεχάσετε να ξαναψηφίσετε πάλι Τσαβαρή την άλλη τετραετία.
Θα κάνει καλό στα νεφρά σας.

Ανώνυμος είπε...

ma8e prota ellhnika kai meta lege thn gnomi sou kai dior8ose to istioxoros se istoxoros apano sto kalosorisma soy xazh diaxeiristria

Ανώνυμος είπε...

Προειδοποιητικός αποκλεισμός των φορτηγών μεταφοράς αδρανών υλικών εκτός Σαλαμίνας από το λατομείο Αγγέλου.

Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010 με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Γιάννη Τσαβαρή, ομάδα δημοτικών συμβούλων, υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού Πρωτοβουλία Πολιτών νήσου Σαλαμίνας, αντιπροσωπία της ΟΕΕΣΣ και δημότες, απέκλεισαν από της 9:00 έως στις 11:00, στο ύψος της Μονής Φανερωμένης, τον δρόμο προς το πορθμείο μη επιτρέποντας την έξοδο από το νησί των φορτηγών και μόνο του λατομείου Αγγέλου.
Η αιφνιδιαστική αυτή επιχείρηση έγινε σε υλοποίηση της 166 του 2009 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας, την οποία όμως η δημοτική αρχή του κ. Σοφρά αδιαφόρησε να πραγματοποιήσει.

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιάννης Τσαβαρής είπε «η ενέργεια μας αυτή έχει σαν αποδέκτες όλους αυτούς που κερδοσκοπούν χωρίς να σέβονται το περιβάλλον και αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Είναι μια ενέργεια που αποτελεί σαφές δείγμα για την αλλαγή της φιλοσοφίας που θα χαρακτηρίζει μετά τις εκλογές, την λειτουργία της δικής μας Δημοτικής αρχής στην περίπτωση που ο λαός της Σαλαμίνας μας αναθέσει την εντολή διοίκησης του Δήμου »