Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Η «πρώτη παράγκα» της Σαλαμίνας

Που  την έφτιαξαν  και ποιοί?
Μα φυσικά στο κέντρο της Σαλαμίνας και φυσικά στο  στέκι των Κρητών .
Εκεί κάθε μέρα το απόγευμα γίνετε συνάντηση  κάποιων συντοπιτών Κρητών
που έχουν περίοπτες  αιρετές θέσεις στο δήμο και στα σώματα ασφαλείας  του
νησιού  μας .
Τι συζητάνε ?
Πως θα αυξηθούν τα έσοδα του δήμου από τις κλήσεις  και πως θα  παραβλέπονται  τα οχήματα του δήμου όταν περνούν μπροστά από  τα «μπλόκα».
Τι γίνετε ρε παιδιά  στην τροχαία ?
 Αλκοτέστ κάνουμε μπροστά από το στέκι των Κρητών που όλοι φεύγουν «στουπί» και καβαλάνε τα αυτοκίνητα ή εκεί υπάρχει ασυλία?

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλός ο ιστιοχωρος άν φυσάει αν δεν φυσάει αστα να πανε

να το λεγες ιστιοσανίδα δεν θα ήταν καλύτερα;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ VETO ΣΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΣ. ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΧΑΘΕΙ ΕΣΥ ΒΡΕ ΨΥΧΗ;
ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΚΗ ΑΡΧΗ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΓΙΑ ΣΕΦΤΕ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ;
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ...ΦΕΡΕΤΖΕ. ΦΑΙΝΕΣΑΙ....

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ότι και να λέτε για την Κατερίνα ένα έχω να πω είναι μαχητής και ξέρει να μάχεται αν προσέξατε αυτά που γράφει στο ξεκίνημα του νέου ιστιότοπου και αν είναι της συγκεκριμένης κυρίας έχουν μεγάλη δόση πραγματικότητας ένα λάθος κάνει γιατί δεν βάζει ονόματα όπως πχ Καπετανάκης σύμβουλος του δήμου η το ποιος έχει το μαγαζί και που συναντιούνται κάθε μέρα Καπετανάκης και όλοι η παρέα ήθελα να ήξερα ο ταξίαρχος της τροχαίας είναι Σαλαμίνιος? και σε πόση απόσταση μένει από την τροχαία δεν έχει καταλάβει τίποτα εμείς αγαπητό μου βέτο θα θέλαμε περισσότερα γύρω από το θέμα αυτό κάλο ξεκίνημα

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ.
ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΣΟΥΞΕΙ Η ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΜΟΙΑΣΕΤΕ ΕΣΤΩ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΝΥΧΑΚΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 1:41 ΕΙΣΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ.ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΟΜΩΣ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΣΟΥ.ΓΕΩΣΚΟΛΙΚΕΣ ΕΙΣΤΕ.ΙΣΩΣ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΑΣ ΕΞΙΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΣΤΕΚΙ" ΤΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΒΛΑΚΕΣ.ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΣΕΣ "ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ"ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΕΩΣΚΟΛΙΚΕΣ ΣΤΙΣ "ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ" ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ??
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ.ΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΜΕ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μανία με τους κρητικούς...! Δεν κοιτάς καλύτερα τους κουλουριώτες που πίνουν τα ουζάκια τους παραδίπλα; Και πρόσεχε: δεν ισχύει το "πονάει κεφάλι;Κόψε κεφάλι". Καλύτερα πάρε DEPON.! Αν σε πειράζει που ο Καπετανάκης κατάφερε αυτά που κατάφερε, γιατί δεν προσπαθείς να του μοιάσεις; Γιατί να πεθάνει η καλή κατσίκα του γείτονα και όχι να αποκτήσεις κι εσύ μιά τόσο καλή; Τόση κακία πια; Τρέξε κι εσύ όσο τρέχει αυτός, κάνε τις δημόσιες σχέσεις που κάνει αυτός και μη ζηλεύεις τόσο. Άλωστε, όταν στις δημοτικές εκλογές του 2006 κάποιοι έλεγαν κάποια εκδότρια ασχημομούρα και ξένη, κάποιος ονόματι Καπετανάκης την υποστήριζε...

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΞΈΡΕΙ ΚΑΝΈΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΑΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΧΘΕΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ;

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΙΑΣΕ ΤΑ 2/3. ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΑ-ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΡΟΜΠΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ.